İngilizce Altyazılı Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Siteler (2020)

İngilizce geliştirmek için ingilizce altyazılı dizi ve filmler çokça tavsiye edilir. Böylece hem görerek hem işiterek hem de okuyarak daha aktif bir öğrenme sürecine gireriz. Ancak bu tarz içerikleri bir arada bulabileceğimiz kaliteli platform ve siteleri bulmak pek kolay değil. Bu yüzden kendi faydalandığım site ve platformları bir araya getirdiğim bir yazı hazırlamaya karar verdim.

İşte karşınızda ingilice altyazılı dizi ve film izleyebileceğiniz siteler.

TUBİ TV.com


Tubi tv büyük ihtimalle favori siteniz olacak. Şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli film ve dizi izleme sitesi diyebilirim. İngilizce altyazılı film/dizi arayışındaysanız bu siteyi mutlaka ziyaret edin.

Tıkladığınızda oraya buraya açılan reklamlar yok ,mükemmel düzenlenmiş, neredeyse netflix kullanışlılığı ve kalitesine sahip bir site. Ayrıca filmler kategori olarak sınıflandırılmış, modunuza hangisi uyuyorsa onu izleyin.

İngilizce Öğrenirken Mutlaka Kullanmanız Gereken 5 Ücretsiz Uygulama için tıklayın.

FENGLIH.ru

Rusça bir site ancak ingilizce öğrenmek üzerine oluşturulduğu için tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte. Aradığınız neredeyse tüm ingilizce altyazılı dizi ya da ingilizce altyazılı filmleri burada bulabilirsiniz. Kesinlikle işinize yarayacak bir site. Ufak bir tüyo vereyim. Chrome kullanıyorsanız ayarlardan dil seçeneklerinde ”okuduğum dilde olmayan sayfaları çevirmeyi öner”seçeneğini aktifleştirerek siteyi daha rahat kullanabilirsiniz.

ASK4MOVIE.co


Kaliteli bir site olduğu aşikar ancak çokça reklam barındırıyor. Tıkladığınız anda oraya buraya açılan reklam sekmeleri bir yerden sonra sizi delirtebilir. Ancak bu durum internet üzerinden bu tarz hizmet sunan bir site için olağanüstü bir durum sayılmaz fikrimce. Medya başlatıldığında otomatik olarak ingilizce altyazı ekiyle açılıyor zaten ancak ayarlardan portekizce veya norveççe altyazılı olarak izlemek de mümkün . İsminden de anlaşılacağı üzere filmler üzerine oluşturulmuş bir site.

WATCHFRIENDSONLINE.net


Friends dizisini izlemek için oluşturulmuş bir site. "Friends ingilizce altyazılı nereden izleyebilirim?" diye düşünüyorsanız mutlaka ziyaret edin. Gayet anlaşılır bir telaffuz ve temiz bir ingilizce kullanıldığından sanırım; ingilizce öğrenmek isteyenler için en çok tavsiye edilen dizidir Friends. Görüntü kalitesinde bazen sorun yaşayabilirsiniz ancak çok da büyütülecek bir sorun değil bana kalırsa. İngilizce altyazılı olarak yüklendiğinden açıp izlemek dışında herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.

FILMOLD.com

İngilizce altyazılı filmlerin bulunduğu, pratik ve kullanışlı bir site.
Sitede kısa bir süre önce teknik bakıma alınmıştı, şu an ise alternatifleri de arttırmış olarak hizmet vermeye devam ediyor. İsminden de anlaşılacağı üzere bu site de filmler üzerine oluşturulmuş. Pek çok kült filmi barındırıyor. Ve reklam yok. En sevdiğim 🙂

NETFLİX

Netflix’in sunduğu hizmet ve sağladığı avantajları saymama gerek yok sanırım. Pek çok dilde pek çok dildeki altyazı seçeneğiyle pek çok türde içerik barındırıyor. Tek dezavantajı ücretli olması. Eğer sitelerle uğraşmak istemiyorsanız size uygun bir netflix planıyla tüm sorunları halledebilirsiniz.

Yorumlar

  1. tam aradığım şeyi buldum sayenizde,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. İşinize yaradıysa ne mutlu bana :)

      Sil
  2. Alan adınızı değiştirmeseydiniz daha iyi olur gibiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı alan adı üzerinden devam etmek isterdim ama maddi olarak zorlandığım bir dönemde yenileme tarihi geldi ve fiyat gerçekten çok yüksekti:( Biraz da benim tecrübesizliğimden kaynaklı bazı problemler yaşadım, en kısa ve ucuz yol da blogger üzerinden devam etmek gibi geldi o an. Umarım kısa sürede eski performansı yakalayabilirim. Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
  3. aramaktan yorulduğum şeyi sonunda buldum çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin için faydalı olmasına çok sevindim :)

      Sil
  4. fenglish gerçekten harika bir site diğerleriyle hiç uğraşmayın bence. Bu siteyi bpaylaştığımız için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Keşfedenler İçin İzlenmesi Gereken 5 BL (BoysLove) Dizi Önerisi

Boyslove (BL) Nedir? Yan Etkileri Nelerdir?